U narednih par dana ce doci do teskih trenutaka:Ovi znakovi nece moci da izbegnu bol!

U narednih par dana ce doci do teskih trenutaka:Ovi znakovi nece moci da izbegnu bol!

8. Jula 2023 0 By Dejana

 Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani kada ce ovim znacima uslediti tezak period.

 

   LAV

Bol je ono sto vam sledi, bas kao i kajanje. I to je ono sto moramo da kazemo. Konacno ce doci do toga da  se uverite da ste pogresili sto niste umeli da cenite ono sto ste imali. Bili ste voljeni, imali ste nekoga ko je bio spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Na svakom koraku. Voljena osoba vam je odana i verna bila, ali vi ste zeleli vise i vise.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Kao da ste ponovo zeleli svoju slobodu, koju ste sada zapravo i dobili. I tek ce vam sada biti tesko, i tek ce sada bol biti vas pratilac. Ne mozete da vratite vreme bas kao sto ne mozete ni da bilo sta promenite. Bice vam zapravo jako tesko kada u danima koji su pred nama shvatite da je osoba koja vas je iskreno volela sada krenula dalje. Da njoj vise nije stalo. Sve ostalo je na vama, jer vam sada ostaje samo da naucite lekciju i da drugi put, kada budete kraj sebe imali nekoga ko vas voli, tu osobu cenite i cuvate. Sada vam sledi bol, i jasno je da cete se kajati sto niste umeli da cenite ono sto ste imali. A jasno je da ste imali mnogo!

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je bol nesto sto vas prati. Vi to ne zasluzujete. Vi ste dobar covek, vi ste osoba koja ima divnu dusu, ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da nazalost nemate srece.

Vi uvek zelite svima oko sebe da pomognete, da ucinite sve sto je do vas. I vi ste zapravo uvek osoba koja zeli da pomogne, i da usreci one koje voli, pa cak i po cenu toga da vama srce bude slomljeno.

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se posvetite sebi i da se prosto pomirite sa tim da neke zelje ne mogu da se ostvare.

Ali, nazalost, cini se, sto ste vi bolji, to je sudbina prema vama gora, i to vam je teze i teze.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sledi vam period kada vam ni u kom slucaju nece biti lako ali nemate drugu opciju osim da budete jaki i da iz svega izadjete kao pobednik.  Bitno je da prestanete ocekivati mnogo, ali i da naucite da okrenete ledja onima koji ne znaju da vas cene.

Vas ceka bol jer cete ponovo doziveti da vidite pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Uvek ste vise mislili na druge, ali sada je doslo pravo vreme da se posvetite sebi.

Vreme je da stisnete svoje srce jer vam sada jedino ostaje da iz svega izadjete kao pobednik. Na kraju krajeva, sada su pred vama dani tokom kojih cete moci da naucite zivotnu lekciju. Da prosto izadjete kao pobednik i kao jaci iz svega sto sledi. Cekaju vas teski dani i bol ali posle svake kise dodje sunce. Tako ce biti i u vasem slucaju.