Ti ces naci onog pravog, onda kada se najmanje budes nadala:Ljubav zasluzujes,nju ces i dobiti…

Ti ces naci onog pravog, onda kada se najmanje budes nadala:Ljubav zasluzujes,nju ces i dobiti…

9. Jula 2023 0 By Dejana

Zeno, nikada nemoj da odustanes od onoga sto jesi… Od onoga do cega ti je stalo…

Ljubav. To je ono o cemu mastas.  Sada ti je mozda tesko. Sada mozda mislis da nikada neces imati srecu da pronadjes nekoga ko ce te voleti svim srcem. Sada ti mozda deluje da ti cak nije ni sudjeno da volis i budes voljena u isto vreme.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Uvek si imala  tu nesrecu da volis one koji su pogresni. Da das svoju ljubav i svoje srce, svoju srecu i svoje srce onima koji nikada nisu znali da cene ono sto sa tobom imaju. Ali, sada su pred tobom dani kada ces shvatiti da prava ljubav ipak postoji. Da ces tek moci da kazes da volis, da si voljena, i sve sto ide uz to. Samo nemoj da odustajes od onoga sto naumis i posveti se sebi i svemu onome sto cini zivot.

Vreme je da o svemu dobro razmislis. Da naucis sebe i svoje zelje da stavis na prvo mesto jer imas prava na to da budes sebicna. Da imas prava na to da sebe stavis na prvo mesto i da jedino maris za to da tebi bude lepo… Dugo si mislila na druge, dugo su tebi svi drugi bili na prvom mestu, ali sada je doslo vreme da dobijes sve ono sto zelis i sve ono o cemu mastas.

Bitno je da zaboravis na sve ono sto je bilo lose, ali i na one koji ne znaju da te cene, jer je to jedini nacin da budes srecna. Fokusiraj se na sebe i na ono sto zelis, jer su sada pred tobom dani kada ces moci da kazes da je ljubav konacno na korak od tebe. Itekako ces ti moci da kazes da si voljena! Itekako ces ti moci da kazes da si dobila ono sto si zelela. Samo nemoj bas nikada da odustajes od ljubavi i od svega onoga sto si zelela jer imas prava na to.

Imaj na umu da ti dolaze dani kada ces u svim situacijama biti srecna, jer ti ljubav zasluzujes. Zasluzujes da ti krene na bolje, i da dobijes ono sto zelis.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

A ako sada volis nekoga ko nije spreman da ti uzvrati ljubav za ljubav, onda budi dovoljno jaka da krenes dalje i da nadjes nekoga ko ce te voleti svim srcem jer ti ljubav zasluzujes. Zasluzujes da imas nekoga ko ce biti spreman da te voli na pravi nacin, i nekoga ko ce biti u stanju da ti svoju ljubav da i pokaze na delu.

Samo ostani ono sto jesi i budi jaka i snazna, iskrena i posebna, bas kao sto jesi. I uvek budi ono sto si, jer imas prava da zaboravis na sve, i da se posvetis sebi jer to zasluzujes. 

Ovo je tekst za tebe koja jos uvek nije nasla onog pravog ali znaj da jednog dana hoces. Samo nemoj bas nikada da gubis veru u ljubav, i uvek imaj na umu da vredis mnogo vise nego sto mislis. Nemoj nikada i nikome da dozvolis da ti prica kako ces da zivis…