Dnevni ljubavni horoskop za 11.jul:Utorak koji donosi velike promene,nekome i veliku radost!

Dnevni ljubavni horoskop za 11.jul:Utorak koji donosi velike promene,nekome i veliku radost!

10. Jula 2023 0 By Dejana

Vreme je da se neciji zivot sredi, i da dodje kraj necijim problemima.

 

 OVAN

Vama ce ovaj utorak biti prilika da se posvetite sebi. Nema nimalo sumnje da ste vi to zasluzili. Kada se neko trudi, kada neko ume da voli tako iskreno kao vi onda pre ili kasnije i dozivi da su mu se zelje ostvare. Vreme je da se posvetite sebi.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio priliku da neke svoje zelje ostvari. Razmislite o tome i nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju. Cuda ce biti moguca.

 

 BLIZANCI

Jako je bitno da imate na umu da vas neko voli. Da ce vama ovaj utorak doneti dokaz necije ljubavi. Samo nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti i da utice na vase odluke. Vreme je da svoj zivot uzmete u svoje ruke.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Da su sada pred vama dani kada cete moci da kazete da vas neko voli. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i razmisljajte o svemu, jer je ovo prilika da se i vama desi nesto lepo.

 LAV

Jako je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam bude podrska u svemu. Mislite o tome. Uz samo malo truda je vrlo moguce da cete doci do svog cilja i dobiti priliku da vam se sve zelje ostvare. Moguce je da dolaze bolji dani.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Ono sto treba da kazemo jeste da je doslo vreme da se okrene kolo srece. Nemojte odustajati od svojih zamisli i posvetite se sebi jer imate prava na to. Mnogo toga je moguce kada ste vi u pitanju.

 VAGA

Vazno je da kazemo da ce doci do promena. Neko  iz vase proslosti sa vama zeli da pokusa jos jednom. Da li ce doci do toga to je samo na vama ali treba da imate na umu da je sve moguce kada ste vi u pitanju. Vreme je da mislite na sebe.

 

 SKORPIJA

Jedan rak je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.Ako mu date priliku volece vas i vise nego sto mozete da zamislite. Nemojte mnogo obecavati niti ocekivati. Sada je najbolje da se prepustite nizu lepih stvari koje vas konacno cekaju. Mislite o tome.

 

 STRELAC

Neko je spreman da vam u svemu bude podrska. Da li cete toj osobi dati priliku da vam svoju emociju dokaze i pokaze, to je na vama. Treba da znate da je sve moguce i da su tek sada pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Razmislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da postoji neko iz vase proslosti ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte ocekivati mnogo, vec uzivajte u onome sto vec imate. Slede vam promene, odusevljenja, i neke velike vesti.

 

  VODOLIJA

Ovaj dan ce doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao onda ste to vi. Nemojte obecavati mnogo niti mnogo ocekivati.  Samo se posvetite sebi i razmislite o svemu. Moguce je da sledi dan za promene.

 

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce doci do toga da se okrene kolo srece. Neko vas voli i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Doci ce do niza lepih stvari koje vi sada ne ocekujete.