Lav pocinje uskoro da vlada:Ova tri znaka ce imati najvise srece do 22.avgusta!

Lav pocinje uskoro da vlada:Ova tri znaka ce imati najvise srece do 22.avgusta!

20. Jula 2023 0 By Dejana

  Sledi vladavina lava, znaka za koga svi kazu da je najjaci i najposebniji od svih.

 

LAV

Vladavina vaseg znaka naravno da vama donosi srecu.  Sve dok lav bude vladao, vama sledi mogucnost ostvarenja zelja ali i neke velike promene. Ono sto treba da znate jeste da je ovo sjajno vreme za pomirenja.Ako sada mastate o tome da se vrati u vas zivot neko iz proslosti onda svakako da treba da znate da je vrlo moguce da ce to i da se desi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ono sto dalje moramo da naglasimo jeste da ce lavovi koji su slobodni moci da kazu da im je u zivot usla jedna posebna osoba. Jer, sve dok bude vladao vas lav, vi cete imati srece na svim poljima i nizace se lepa desavanja u vasem zivotu. Narednih mesec dana ce biti poseban i talican i za karijeru. Zapravo sledi sjajan period da se dokazete na radnom mestu i da prosto uzivate u nizu lepih desavanja koja vas zapravo sada cekaju. Sve ostalo je samo na vama jer sansu za srecu imate, na vama je hocete li znati da je iskoristite.

 

STRELAC

Sve dok bude vladao lav, vi cete moci da kazete da se vas zivot menja. No, svakako, na bolje. Narednih mesec dana ce vam biti jako talicni kada je rec o karijeri. Ovo je savrsen period za promenu radnog mesta ali i dani kada svima oko sebe mozete dokazati i pokazati na delu koliko ste dobri u onome sto radite.

Moramo da kazemo da je izvesno da jedna osoba iz vase proslosti mnogo misli na vas pa nije nemoguce da cete u narednim  danima dobiti poruku od nje. Da li cete nastaviti tamo gde ste stali to je samo na vama i ne moze zapravo niko da vam kaze sta da radite niti kako da se ponasate. Odluka je na vama jer je vas zivot samo vasa stvar. Ali, iskreno receno, toj osobi jeste stalo do vas i ako joj date priliku nema sumnje da ce to biti najbolja odluka koju ste doneli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2