Nedeljni horoskop od 24. do 31.jula:Saznajte sta donosi zadnjih sedam dana meseca!

Nedeljni horoskop od 24. do 31.jula:Saznajte sta donosi zadnjih sedam dana meseca!

21. Jula 2023 0 By Dejana

Pocinje zadnja sedmica meseca jula. Saznajte sta donosi.

 

 OVAN

Sedam dana koji su pred nama ce doneti ljubav. To je ono sto moramo da naglasimo. Doci ce do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Imajte na umu da je bitno da ne krijete svoje emocije. U tome nema nista pametno.

 

 BIK

Vazno je da imate na umu da iznenadjenja tek mogu da uslede. Vi ste ih zasluzili. Neko iz vase proslosti je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Prestanite da ocekujete mnogo i uzivajte u onome sto vec imate.

 

 BLIZANCI

Konacno ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Voljeni ste i postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Bice sve moguce u danima koji su pred nama. Neko je spreman da vam bude podrska.

 

 RAK

Konacno, sedam dana kada ce sve biti moguce. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da je i nemoguce moguce ovog puta. Sledi prilika da se neke zelje ostvare. Dugo ste patili ali svemu tome dolazi kraj.

 

LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da iznenadjenja tek mogu da uslede. Imajte na umu da ce sve doci na svoje. Neko je spreman da se bori ne bi li vam svoju ljubav dokazao i pokazao na delu. Bice ovo sedmica kada je mnogo toga moguce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Konacno, pred vama su dani za emocije. Dani za ljubav i za srecu. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Pazite kome sta obecavate jer je mnogo toga moguce u danima pred nama. Zasluzili ste to.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2