Ovan-mesecni horoskop za avgust:Iznenadjenja tek mogu da uslede!

Ovan-mesecni horoskop za avgust:Iznenadjenja tek mogu da uslede!

21. Jula 2023 0 By Dejana

Dragi ovnovi, ovo je prilika da saznate sta ce vam ovaj avgust doneti…

 

 POSAO:

Avgust ce biti mesec tokom kojeg cete doci do svog cilja. Istina je da cete mnogo raditi ali ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce vam se to i isplatiti. Ovo bi mogao da bude sjajan mesec za promenu posla, radnog mesta, a mozda cak i mesta boravka, ako je to ono sto u ovom trenutku zelite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Bitno je da vas upozorimo na to da vam nisu svi prijatelji. Imate kraj sebe kolege koje su u stanju da vase ideje predstave kao svoje. Iz tog razloga je najbolje da cutite o svojim planovima. Morate biti pametni jer zivimo u surovom svetu. No, svakako da ce se isplatiti ako avgust bude mesec kada cete biti fokusirani na posao. Zasluzili ste to.

 

LJUBAV

 AKO STE SLOBODNI

Ljubav je ono na sta ste sada fokusirani. Ali, moramo da kazemo da je vrlo vazno da kazemo da mesec avgust nece biti talican za pravu ljubav. Ako ste slobodni, znajte da vam ovaj mesec nece doneti srecu sto se emocija tice. Bar ne kada je cista, iskrena emocija u pitanju.

Ako mastate o nekome sa kim mozete da se zabavite, ako vam je stalo do avanture i svega tome slicnom… Onda nema nimalo sumnje da je avgust pravo vreme za to. Itekako cete tokom ovog meseca doziveti brojna poznanstva. Dakle, bice ovo sjajan mesec za zabavu, ali kada pricamo o  pravoj ljubavi, ipak je bolje da sacekate neka bolja vremena.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2