Dnevni horoskop za 5.avgust:Ova subota moze biti carobna za dva znaka zodijaka!

Dnevni horoskop za 5.avgust:Ova subota moze biti carobna za dva znaka zodijaka!

3. Augusta 2023 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ova subota biti prilika da jedan znak dodje do svog cilja!

 

 OVAN

 

Subota koja je pred nama moze da bude prilika da se zelje ostvare. Bice ovo dan za emocije i za srecu. Nemojte odustajati od onog sto naumite vec uzivajte u onome sto vec imate. Bice ovo jako zanimljivi dani za vas i moramo da kazemo da ce sve doci na svoje.

 

 BIK

Konacno su pred vama dani kada cete doci do svog cilja. Neko iz vase proslosti zeli sa vama jos jednu sansu. Da li cete toj osobi dati priliku ili ne, to je samo na vama. Svakako da treba da znate da vas voli i da  necete pogresiti ako joj date priliku.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da ste sada jako blizu svog cilja. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i dozvolite sebi da vas vodi vase srce. Sve je moguce u danu koji je pred nama kada ste vi u pitanju. Mislite o tome, ostalo je na vama.

 

 RAK

 

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste mastali. Vama ce bez imalo sumnje ova subota biti sjajna. Kada neko ume da voli kao vi onda pre ili kasnije dodje do svog cilja. Nemojte odustajati od svojih zamisli i planova.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Konacno, subota kada bi ste mogli doci do svog cilja. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i pustite da vas vodi vase srce. Bice ovo dan za velike promene i moramo da kazemo da je sve moguce za onog ko je spreman da se bori.

 

 DEVICA

Odlicno se osecate. Sada su pred vama dani za pravu ljubav. Moguce je da cete saznati da vas neko voli i da ste nekome jako vazni. Treba da date toj osobi sansu jer je iskrena i voli vas iznad svega. Sve ostalo je samo na vama. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2