Ljubavni ciganski vikend horoskop: Ribe čeka jedan od lepših vikenda od početka godine!

Ljubavni ciganski vikend horoskop: Ribe čeka jedan od lepših vikenda od početka godine!

3. Augusta 2023 0 By Leontin Leontin

Ljubavni ciganski vikend horoskop otkriva pripadnicima znaka Ribe da ih očekuju brojni razlozi za sreću…

OVAN

Dragi ovnovi, tokom vikenda nećete biti lepo nego ćete biti loše raspoloženi. Vama vikend donosi samo mnogo toga negativnog i pre svega lošeg. Nažalost, vi ćete tokom vikenda imati osećaj da su svi protiv vas, a vama će posebno teško pasti to što će vam postati jasno da vam vaš partner ne veruje dovoljno.

BIK

Dragi bikovi, vi ćete tokom vikenda biti u veoma lepoj prilici. VI ćete biti u prilici da učinite nešto što dugo vremena pokušavate učiniti. Jednostavno ćete vi moći da rešite brojne ljubavne probleme, a to će se i desiti ako pokažete spremnost na komromis.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vikend ljubavni ciganski horoskop otkriva da bi se lako moglo desiti da vi dobijete poruku od strane vašeg bivšeg partnera tokom vikenda. Naime, ta osoba vas nije uspela zaboraviti i ona ne prestaje razmišljti o vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vikend će vam biti jako miran i u to nema nikakve dileme. Vas zaista tokom vikenda ne očekuje ništa negativno niti loše. Vama vikend donosi dešavanja sa kojima ćete moći da budete zadovoljni i to zbog toga što vam konačno stiže vikend lišen bilo kakvih problema.

LAV

Dragi lavovi, vi ćete tokom vikenda imati problema i to jako mnogo. Vi i vaš partner se nećete ni malo dobro slagati, a vaš partner će isto tako učiniti nešto sa čim će vam stvoriti jako veliku tugu. Zaista ćete biti pod jako velikim stresom.

DEVICA

Drage device, vama će vikend doneti tako mnogo problema. Oni vas očekuju zbog toga što će vaš partner poverovati u nešto jako loše o vama. Tokom vikenda vas očekuju dešavanja sa kojima ni malo nećete moći da budete zadovoljni.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2