Do kraja vladavine Lava:Period do 22.avgusta ce nekome biti jako buran!

Do kraja vladavine Lava:Period do 22.avgusta ce nekome biti jako buran!

6. Augusta 2023 0 By Dejana

 Vlada lav, znak za koji svi kazu da je najponosniji i najuporniji. Evo sta sledi u danima pred nama.

 

 

 OVAN

Do kraja vladavine lava, vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio priliku da se uveri u neciju ljubav. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da se bori za vas. Sve ostalo je samo na vama, morate biti jaki i istrajni i uzivati u svemu sto sledi.

 

 

 BIK

Konacno, vazno je da znate da ce vam neko svoju ljubav dokazati i pokazati na delu. Do kraja vladavine lava postoje velike sanse da cete upoznati nekoga ko bi mogao da vam promeni zivot. No, ali i saznati da postoji neko kome ste jako vazni.

 

 BLIZANCI

Samo ostanite ono sto jeste. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo se posvetite sebi i uzivajte u svemu sto dolazi. Bice ovo period tokom kojeg cete saznati nesto sto bi moglo jako da vas usreci.

 

  RAK

Period koji je pred nama vama nece doneti velike promene. Moze se reci da vas ne ocekuju velika iznenadjenja. Razmislite o svemu, nema nimalo sumnje da ste nekome jako vazni i dragi i da postoji neko ko je spreman da vam to na delu dokaze i pokaze.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Jako je vazno da kazemo da ste nekome bitni. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga. Ostanite ono sto jeste i pustite da vas vodi vase srce jer ono zna sta je za vas najbolje.

 

 DEVICA

Jako je bitno da imate na umu da su sada pred vama dani za emocije. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ostanite ono sto jeste i uzivajte u tome sto tek sledi. Vi cete zapravo tek moci da kazete da ste dobili ono sto ste zeleli.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2