Zvezdana tacka boginje ljubavi je 13.avgusta:Donosi resenje ljubavnih problema za ove znakove!

Zvezdana tacka boginje ljubavi je 13.avgusta:Donosi resenje ljubavnih problema za ove znakove!

5. Augusta 2023 0 By Dejana

 Zvezdana tacka venere, koja se smatra boginjom ljubavi, i sunca, je 13.avgusta. Sve ovo ce se desavati u znaku Lava, i samim tim sledi mocni preokret…

 

VODOLIJA

Vi ste prvi znak na koji ce zvezdana tacka, odnosno spoj boginje ljubavi i sunca imati uticaj. Ovo je pravo vreme za ljubav kada ste vi u pitanju. Dolazi do toga da napokon sve dodje  na svoje i da se neke kockice sloze bas onako kako i treba da bude. Moramo da kazemo da je ovo vreme kada se vracaju neke osobe iz proslosti.

Ako sada patite zbog nekoga iz iste, i ako vam nedostaje neko ko vam je samo bivsa ljubav, trebate znati vaznu cinjenicu… Ta osoba oseca isto. I njoj je takodje jednako tesko kao vama samo sto to mozda iz nekog razloga dobro krije. To je ono sto treba da  znate. Ali, isto tako, trebate imati na umu da ce vam se putevi sudbine jako brzo ponovo ukrstiti. I ona i vi zelite da nastavite tamo gde ste stali i to ce biti moguce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Moguce je da cete bas dana kada zvezdana tacka ima najjaci uticaj, dakle 13.avgusta doziveti vas ponovni susret. Sve je to vec odavno isplanirano od strane sudbine, na vama je sada samo da se prepustite. No, naravno, treba da znate da ljubav nije dovoljna. Nikada.

Ljubav kao ljubav postoji, ali morate oboje da se zapitate sta je ono sto zelite. Gde ste gresili, sta mozete da uradite kako bi vam ovog puta uspelo. Vi imate velike i dobre aspekte da budete srecni ali da bi se to desilo, oboje morate pristati na kompromis.

Da se promenite, da se na neki nacin prilagodite jedno drugom. Ono sto je vrlo vazno da znate jeste da vama spoj boginje ljubavi i sunca, odnosno zvezdana tacka, donosi samo dobre stvari.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2