Moras da odes od njega,da okrenes ledja proslosti,da bi dosla bolja buducnost…

Moras da odes od njega,da okrenes ledja proslosti,da bi dosla bolja buducnost…

6. Augusta 2023 0 By Dejana

 Nije ti lako. Znam. Ti jos u dubini svoje duse zivis za neka prosla vremena… I to ti je ujedno i najveca kazna, i najveca nagrada. I sve.

 

Moras da krenes dalje. Ti prosto moras da stisnes zube i da naucis da budes jaka i da zaboravis. I dobro znam da ti nije lako jer bila sam i ja nekada na tvom mestu. Patila sam silno i mislila sam da mi nije sudjeno da budem srecna i da to nikad nece biti moguce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Znam kako ti je, jer sam i ja nekada volela, dala dusu, bila spremna na sve sto sam imala, na sve sto jesam, bila spremna da okrenem celom svetu ledja.. I nije vredelo.

On nije bio muskarac koji je zasluzio moju ljubav, ma ni moje dobar dan, bas kao ni taj tvoj. Zato ti i pisem ovo, jer ja znam kako ti je. Znam da ne mozes da spavas, da gledas u telefon, da se nerviras svaki dan, da imas ljubomorne scene… Da krivis sebe, njega, ceo svet, da se i dalje nadas cudu, da se nadas nemogucem.

Ti u dubini svoje duse znas da se on nece promeniti, da on nije osoba koja moze da se promeni, i da zasluzujes mnogo bolje, mnogo vise… Jasno ti je da je on samo dobar glumac i da samo menja uloge ali da se on nece nikad promeniti. I dok pricas svima oko sebe da te je proslo i da je prestalo samo ti znas da nije i da nece. Da ga volis i dalje,da se nadas cudu, koje nikako da se desi.

Ti moras da krenes dalje. Moras zeno! Moras jer zasluzujes da te neko voli,a ne da vecito budes u njegovoj senci i da cekas da se nesto promeni jer nece i ne moze!

Ti tek onda kada odlucis da odes mozes da kazes da se nesto desilo i da se desavaju bolje stvari i promene! Moras u svom srcu da nadjes snage da prebolis i zaboravis.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2