Dnevni horoskop za 8.avgust:Utorak ce jednom znaku biti predivan i talican!

Dnevni horoskop za 8.avgust:Utorak ce jednom znaku biti predivan i talican!

7. Augusta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ovaj utorak ce biti prilika da se posvetite sebi. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Samo nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u onome sto vam vec pripada. Iznenadjenja tek mogu da uslede.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno su pred vama dani za iznenadjenja. Kao  neko ko je prosao mnogo toga nema nimalo sumnje da ste zeljni prave ljubavi. Sada vam slede dani za emocije i dani kada cete doziveti neke velike promene. Mislite o tome.

 

STRELAC

Ono sto je bitno da kazemo jeste da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama. Imacete srece vise nego sto mislite. To je jako vazno da znate.

 

 JARAC

Vazno je da ne obecavate mnogo. Neko iz vase proslosti je iskren prema vama i jako mu je stalo. U redu je ako vi prema toj osobi ne osecate isto. Ali, morate imati na umu da je vazno da joj kazete onako kako jeste. Bez davanja lazne nade.

 

 VODOLIJA

Vama ovaj utorak nece doneti neke velike promene. To je ono sto moramo da kazemo. Zeljni ste ljubavi i neznosti ali sada nije prosto pravo vreme za to. Nemojte ocekivati mnogo, uzivajte u onome sto vec imate i sve ce doci na svoje.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani za ljubav. Dani za emocije i za srecu. Samo ostanite ono sto jeste, jer postoji neko iz vase proslosti ko vas voli. Samo nemojte dozvoliti da vam bilo ko kroji zivot i prica kako cete ziveti.

Stranice: 1 2