Dnevni ljubavni horoskop za 8.avgust:Utorak ce biti dan za emocije i pomirenja!

Dnevni ljubavni horoskop za 8.avgust:Utorak ce biti dan za emocije i pomirenja!

7. Augusta 2023 0 By Dejana

 Utorak koji sledi ce doneti promene. Jedan znak ce konacno moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao!

 

 OVAN

Ako ste sada u vezi, imajte na umu da je moguce da cete  doziveti iznenadjenje. Ovaj utorak bi lako mogao biti dan i za prosidbu. Ostalo je na vama. Moguce je da cete saznati nesto sto ce vas iznenaditi.

 

 BIK

Kada je u pitanju ovaj utorak moramo da kazemo da je krajnje vreme da donesete neke odluke. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Sve ostalo je na vama ali imajte na umu da vam moze biti lepo cak i ako ste slobodni.

 

 BLIZANCI

Vrlo je moguce da cete doziveti veliko iznenadjenje u danima pred nama. Bice ovo utorak tokom kojeg cete saznati da je nekome jako stalo do vas. Ako odlucite da toj osobi date sansu znajte da je moguce da vas usreci kao niko nikada ranije.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Ono sto treba da znate kada je u pitanju dan koji je pred nama jeste da ne treba da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Nemojte ocekivati cudo.

 

LAV

Jako je vazno da kazemo da je jasno da vas voli neko iz vase proslosti. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mozda vas ta osoba nije cenila i povredila vas je,ali znajte da se iskreno kaje zbog toga.

 

 DEVICA

Konacno su pred vama dani za ljubav. Dani za srecu i za emocije. Samo nemojte odustajati od svojih snova vec idite ka svom cilju korak po korak. Jasno je da vas cekaju neka iznenadjenja.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2