Dnevni ljubavni horoskop za 8.avgust:Utorak ce biti dan za emocije i pomirenja!

Dnevni ljubavni horoskop za 8.avgust:Utorak ce biti dan za emocije i pomirenja!

7. Augusta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Razmislite o tome sta radite. Nisu vam svi prijatelji, imajte to na umu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Vazno je da u svakom trenutku imate na umu da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sledi vam prilika da se posvetite sebi nakon svega. Mnogi od vas ce biti iznenadjeni u danima koji slede.

 

 STRELAC

Jako je vazno da kazemo da vama ovaj utorak nece doneti ono sto zelite. Ali, da to ne znaci da treba da ocajavate vec da se pomirite sa tim da neke stvari prosto ne mozete promeniti. Neko ste ko ume da voli svim srcem. Fokusirajte se na sebe i na ono do cega vam je stalo.

 

 JARAC

Bice ovo dan kada cete na prvo mesto staviti sebe i svoje zelje. To je ono sto moramo da kazemo. Neko vas voli iskreno i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Imajte na umu da je sve moguce i da su sada pred vama dani kada ce ljubav da pobedi.

 

 VODOLIJA

Odlicno se osecate. Neko vas voli i neko je spreman da vam svoju ljubav dokazuje iz dana u dan. Nemojte ocekivati mnogo, nemojte obecavati. Uzivajte u onome sto imate jer je to najbolje sto mozete.

 

 RIBE

Ovo ce biti idealan period za vas. Emocije su vam jako naglasene. Posvetite se sebi i uzivajte u nizu lepih stvari koje vas sada cekaju. Niste ni svesni toga koliko ste zapravo voljeni, koliko je nekome stalo do vas. Mislite o tome.

 

Stranice: 1 2