Ljubav do kraja godine:Vreme je da se dese iznenadjenja i uslede neke promene!

Ljubav do kraja godine:Vreme je da se dese iznenadjenja i uslede neke promene!

7. Augusta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ovo ce biti period kada cete moci da promenite neke stvari u svom zivotu. Jedna osoba iz vase proslosti zeli sa vama da nastavi tamo gde je stala. Sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti jako lepo ako ste sami, imajte i to na umu. Neka srce odluci.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno su pred vama dani za emocije. To je jako vazno da kazemo. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Razmislite o tome jer uz samo malo truda mozete da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Vreme je za promene.

 

 STRELAC

Konacno cete moci da kazete da vas je karma nagradila. Nekome ste jako vazni i postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Bice ovo dani kao stvoreni za srecu i ljubav. Fokusirajte se na svoje zelje.

 

 JARAC

Bicete iznenadjeni u periodu do kraja godine. Vama je ljubav inace jako vazna u zivotu. Zato i imate potrebu da volite i da budete voljeni. Sve ostalo je samo na vama. Imajte na umu da je mnogo toga moguce kada ste vi u pitanju. Fokusirajte se.

 

 VODOLIJA

Sledi vam period za promene. Dani koji su pred nama ce biti prilika da se zelje ostvare. Ono sto moramo da kazemo jeste da treba da pazite kome obecavate i sta obecavate. Nisu vam svi prijatelji, to je jako vazno da znate. Ne dajte da vas neko laze.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce do kraja godine uslediti velike promene na polju ljubavi. Neko vas voli iskreno i iznad svega. Nemojte ocekivati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. Moze vam biti lepo i ako ste sami.

Stranice: 1 2