Dnevni horoskop za 9.avgust:Sreda ce biti jako lepa za Skorpije i Ovnove!

Dnevni horoskop za 9.avgust:Sreda ce biti jako lepa za Skorpije i Ovnove!

8. Augusta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Odlicno se osecate. Bice ovo dan samo za vas. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Na vama je hocete li je i dati ali je izvesno da ste joj vazni i dragi. Da ima ozbiljne namere sa vama. Ostalo je na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Vama ova sreda moze da donese ostvarenje jedne velike zelje. Bice vam mnogo toga jasno u danima koji su pred nama. Kada neko ume da voli kao vi onda se pre ili kasnije pojavi osoba koja uzvrati istom merom.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se zelja ostvari. Vi ste neko ko zna sta hoce i ko nikada ne odustaje od onog sto je naumio. Bitno je da idete ka svom cilju. Neko vas iskreno voli i spreman je da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za emocije. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Jasno je da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori.

 

 VODOLIJA

Ljubomora vase voljene osobe vam jako smeta. Vi ne mozete da shvatite da vam ona tako malo veruje. Volite je iskreno i ne mozete da shvatite zasto se tako ponasa. Kada neko ume da voli kao vi, onda to moze da bude i raj i pakao.

 

 RIBE

Konacno su pred vama dani za emocije.Dani za ljubav i za srecu.

Bice ovo dani tokom kojih sve moze da se promeni i kada cete napokon doci do svog cilja. Sve ostalo je samo na vama. Iznenadjenja tek mogu da uslede.

Stranice: 1 2