Tokom ove sedmice:Usledice promene koje mnogi zodijaci sada ne ocekuju!

Tokom ove sedmice:Usledice promene koje mnogi zodijaci sada ne ocekuju!

8. Augusta 2023 0 By Dejana

 

VAGA

Ovo ce biti dani za emocije i za ljubav. Dani za srecu. Sledi vam period tokom kojeg neke zelje konacno mogu da se ostvare. Razmislite o svemu. Tek cete moci da kazete da je sreca usla u vas zivot sa namerom da tu i ostane.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Sve je doslo na svoje. Voljeni ste i volite. Samo ostanite ono sto jeste.  Bitno je da se posvetite sebi i da uzivate u onome sto imate. Sledi vam period za emocije i za ljubav. Cuda tek mogu da uslede kada ste vi u pitanju.

 

 STRELAC

Bice ovo sjajni dani za vas. Dani za ljubav i za emocije. Tokom ove sedmice cete doziveti velike promene ali je vazno da znate da ce neke zelje konacno da vam se ostvare. Zasluzili ste vi da vam se dese lepe stvari. Uzivajte sada u njima.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da konacno kraj sebe imate nekoga ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Imajte na umu da sve dolazi na svoje i da cete vi tek moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo.

 

 VODOLIJA

Odlicno se osecate. Neko vas voli, neko je spreman da vam svoje emocije dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je na vama. Ali znajte da vam moze biti lepo cak i ako ste slobodni. Bice ovo jako zanimljiv period i dani za velika desavanja i srecu.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da slede dani za emocije. Dani za ljubav. Bice ovo dani tokom kojih ce vase zelje konacno biti ostvarene. Nemojte dozvoliti da vam bilo ko kroji zivot. Mislite o tome, bice vam jasno sta vam zapravo treba.

Stranice: 1 2