Dnevni  horoskop za cetvrtak,10.avgust:Sledi dan za pravu ljubav,a nekome i za cudo!

Dnevni horoskop za cetvrtak,10.avgust:Sledi dan za pravu ljubav,a nekome i za cudo!

9. Augusta 2023 0 By Dejana

  Dragi nasi, priblizavamo se kraju jos jene sedmice.Evo sta donosi ovaj cetvrtak.

 

 OVAN

Cetvrtak koji je pred nama ce vama doneti ostvarenje jedne velike zelje. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da cete doci do svog cilja. Neko iz vase proslosti je spreman da se bori da vas vrati u svoj zivot. Ostalo je na vama.

 BIK

Jako je vazno da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Dani za emocije. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za emocije. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ostalo je na vama.

 

 BLIZANCI

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce ovaj cetvrtak biti dan za emocije. Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Posvetite se sebi i uzivajte u svemu sto sledi. Neko je spreman da vam ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

 RAK

Konacno, dani za emocije su pred vama. To je jako vazno da kazemo. Nemojte ocekivati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. Sledi vam mogucnost da vam se zelje ostvare. Ovaj cetvrtak ce biti jako zanimljiv kada ste vi u pitanju.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da su sada pred vama dani za ljubav. Dani za emocije i za srecu. Nemojte ocekivati cudo, uzivajte u onome sto sledi jer ljubav moze da pobedi i hoce u danima koji su pred nama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Moramo da kazemo da su sada pred vama dani za ljubav. Dani za emocije i za srecu. Ostanite ono sto jeste i uzivajte u svemu sto sledi. Kada se neko trudi kao vi onda pre ili kasnije i pronadje svoju srodnu dusu i nadje srecu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2