Dnevni  horoskop za cetvrtak,10.avgust:Sledi dan za pravu ljubav,a nekome i za cudo!

Dnevni horoskop za cetvrtak,10.avgust:Sledi dan za pravu ljubav,a nekome i za cudo!

9. Augusta 2023 0 By Dejana

  VAGA

Konacno, cetvrtak kada ljubav moze da pobedi. Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Nekome ste jako vazni i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ostalo je samo na vama, mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Vrlo je vazno da kazemo da ste neko koga cekaju prave stvari. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite vec uzivajte u svemu sto sledi. Tek cete moci da kazete da vam je krenulo na bolje. Postoji neko ko je spreman da vam dokaze ljubav.

 

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Vazno je da pazite sta radite i da ne obecavate ono sto  niste u stanju da ispunite. Mislite o tome jer sve ostalo zavisi samo od vas.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sledi vam prilika da vam se zelje ostvare i sve je moguce kada ste vi u pitanju. Bice ovo zanimljiv period.

 

 VODOLIJA

Bice ovo dani za srecu. Samo ostanite ono sto jeste. Nemojte da dozvolite da vam bilo ko prica kako cete ziveti. Vas zivot je samo vasa stvar. Sve ostalo je samo na vama. Bice ovo dani za emocije i za ljubav. Nemojte to zaboraviti.

 

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce ovaj dan doneti ostvarenje jedne velike zelje. Neko vas voli iznad svega. Razmislite o svemu, cuda mogu da uslede i vi ste neko ko ih je i zasluzio. Ljubav je konacno blizu vas, i to je  jedino sto je sada vazno.

Stranice: 1 2