Dnevni ljubavni horoskop za 10.avgust:Sledi cetvrtak kada cuda mogu da uslede!

Dnevni ljubavni horoskop za 10.avgust:Sledi cetvrtak kada cuda mogu da uslede!

9. Augusta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Sledi vam prilika za emocije. Da dodjete do svog cilja i da dobijete ono do cega vam je stalo. Imajte na umu da je sve moguce i da su sada pred vama dani kada ce i nemoguce biti moguce. Nemojte odustajati od onog sto naumite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Vazno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ovaj cetvrtak ce biti prilika da sa tom osobom krenete ispocetka. Voli vas iskreno i voljeni ste kao nikada ranije.Mislite o tome.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da vam krene na bolje. Vreme je da se neke zelje ostvare. Nemojte ocekivati cudo. Moze vam biti lepo cak i ako ste slobodni. Fokusirajte se na sebe i na ono do cega vam je zapravo stalo.

 

 JARAC

Konacno, sreca u najavi. Nekome ste jako vazni i dragi. Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Sve moze doci na svoje u danima koji su pred nama. Posvetite se sebi i uzivajte u onome sto imate.

 

 VODOLIJA

Odlicno se osecate. Vazni ste nekome i nekome ste centar sveta i ta osoba to dokazuje na svakom koraku. Sve ostalo je na vama, ovog puta je i nemoguce moguce. Uzivajte u nizu lepih stvari koje vas cekaju jer ste ih zasluzili.

 

 RIBE

Konacno, emocije su naglasene. Ovo ce biti cetvrtak kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Kada neko ume da voli kao vi, onda pre ili kasnije i dobije priliku da nastavi tamo gde je stao sa osobom koju voli…

Stranice: 1 2