Dnevni ljubavni horoskop za 10.avgust:Sledi cetvrtak kada cuda mogu da uslede!

Dnevni ljubavni horoskop za 10.avgust:Sledi cetvrtak kada cuda mogu da uslede!

9. Augusta 2023 0 By Dejana

 Jos jedan cetvrtak je pred nama. Nekome ce biti vise nego zanimljiv!

 

 OVAN

Cetvrtak je dan za ljubav. Moramo da kazemo da je doslo vreme da vam se zelje ostvare. Samo nemojte ocekivati cudo, jer se ono nece desiti. Kada se neko bori kao vi onda pre ili kasnije i dodje do svog cilja. Pazite sta obecavate.

 

 BIK

Konacno, pred vama su dani za emocije. Samo nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti. Zivot je samo jedan. Vama ce ovaj cetvrtak doneti priliku da se zapitate sta vam zapravo treba. Nemojte ocekivati cudo. Sledi zanimljiv period.

 

 BLIZANCI

Jako je vazno da kazemo da postoji neko iz vase proslosti ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Samo ostanite ono sto jeste. Neko vas voli iznad svega i nema nimalo sumnje da slede dani za srecu i emocije.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani za ljubav. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoje emocije dokaze i pokaze na delu. Ovaj cetvrtak bez imalo sumnje donosi lepe vesti i mogucnost ostvarenja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Konacno, slede dani za ljubav. Vazno je da imate na umu da su sada pred vama dani za iznenadjenja. Samo ostanite ono sto jeste. Pustite da vas vodi vase srce jer ono sada ume da prepozna sta je ono sto je za vas najbolje. Ostalo je na vama.

 

 DEVICA

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Bice ovo cetvrtak kada cuda mogu da uslede. Vi ste zasluzili da vam se desi mogucnost ostvarenja jedne velike zelje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2