Ljubav koja nece uspeti:Ovi znakovi nece moci da izbegnu raskid posle kojeg nema pomirenja!

Ljubav koja nece uspeti:Ovi znakovi nece moci da izbegnu raskid posle kojeg nema pomirenja!

9. Augusta 2023 0 By Dejana

 Neke ljubavi prosto nisu sudjene. Ali, ono sto nije sudjeno treba da se zavrsi sto pre, da bi doslo ono sto jeste…

 

 SKORPIJA

Drage skorpije, vi ste znak kojem je ljubav jako vazna. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da umete da volite. No, cini se da je veza u kojoj ste sada pogresna. Da to nije ono sto vam treba za srecu.

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani kada cete silno patiti. Doci ce do toga da shvatite da osoba kojoj ste dali svoje srce nije ona prava. Da vas je slagala, da je ko zna sta sakrila od vas. I vi ne mozete da uradite bas nista osim da iz svega izadjete kao pobednik.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vase srce ce silno da pati i ne mozete uraditi bas nista kako bi ste to promenili. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali doci ce do raskida. Vas partner je neko ko je od vas sakrio mnogo toga. Ne voli vas iskreno, i to nije ono pravo.

Mozda cete cak biti i prevareni ali imajte na umu da ne mozete da uradite bas nista osim da iz svega izadjete kao jaci. I onda kada ode od vas osoba koja je pogresna, vi cete zapravo moci da kazete da ste konacno pronasli ona koja je prava. Samo prestanite da ocekujete da se neko promeni.

Ako dodje do toga da vam osoba koju volite slomi srce, samo krenite dalje. Samo u tom slucaju cete moci da kazete da je sreca uz vas i da ste pronasli nekoga ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokaze na pravi nacin. Mora da ode osoba koja vas ne ceni da bi dosla ona koja je prava!

 Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2