Ovi znaci ce se razocarati u ljubav u narednim danima:Srce ce im biti slomljeno!

Ovi znaci ce se razocarati u ljubav u narednim danima:Srce ce im biti slomljeno!

10. Augusta 2023 0 By Dejana

 Vazno je da imate na umu da su pred vama dani kada cete doziveti razocarenje.

 

  VODOLIJA

Moramo da kazemo da je vama ljubav jako vazna. Pred vama su dani kada cete videti necije pravo lice. Postoji neko koga jako volite, ali morate da znate da ta osoba nije iskrena. Da joj nije iskreno stalo do vas. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu i tek slede trenuci tokom kojih ce  uslediti neke istine.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Neko ste ko ume da voli, neko ko je spreman da se bori za ono sto zeli. Ali, vazno je da imate na umu da je sve moguce i da vam sada ostaje samo da budete jaki i istrajni. Doci ce do toga da vam srce slomi osoba do koje vam je najvise stalo ali ne mozete nista da uradite kako bi ste to promenili. Nije do vas, vi ste odani i verni, vi ste osoba koja ima stav i dusu, i osoba koja je snazna i istrajna. Vreme je da se neke zelje konacno ostvare, ali da bi doslo do srece prvo morate da prodjete kroz lose trenutke.

 

  STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jasno da se vi sada borite za nekoga ko ne zna da ceni ono sto sa vama ima. Vi ste odani i verni i neko vam je u srce usadio ono sto se zove ljubav. Retko ko ume da voli kao vi, ali nemojte zaboraviti da nazalost nisu svi isti kao vi.

Imajte na umu da je bitno da se cuvate i da imate na umu da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu i kome je do vas iskreno stalo. I zato, kada vam slomi srce osoba do koje vam je sada stalo, nemojte ocajavati. Nemojte misliti da vam sreca nije sudjena, samo treba da imate na umu da cete na nju morati duze da cekate.

Imajte na umu da necete moci da izbegnete razocarenje i da su sada pred vama dani tokom kojih vam samo ostaje da budete jaki. Zasluzili ste srecu, i ona ce doci pre ili kasnije.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2