Romantika,ljubav i sreca:Ovim znacima zaista slede dani za pamcenje!

Romantika,ljubav i sreca:Ovim znacima zaista slede dani za pamcenje!

11. August 2023 0 Von Dejana

 Ako ste rodjeni u ovim znacima, imajte na umu da sledi period za promene, ali za one lepe i pozitivne.

 

   BIK

Dani za pamcenje su pred vama. Dragi bikovi, doci ce do toga da se uverite da jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala. Dakle, izvesno je da ce doci do toga da saznate da vas neko voli. Da postoji neko ko je mozda pokusao na svaki moguci nacin da vas zaboravi ali mu prosto nije poslo za rukom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vama ce ta osoba da se javi. Doci ce do toga da odluci da vam kaze sve sto misli, sve sto zeli i oseca, a sve ostalo ce biti na vama. Samo je vazno da ne obecavate mnogo i da prosto  u nekim trenucima zaboravite na svoj ponos. On vam nece doneti nista dobro.

I ako je ta osoba ona prava onda imajte na umu da vredi zaboraviti i ego i ponos i inat, a sve to zarad prave ljubavi koja vas sada mozda ceka. Sve ostalo je ipak samo na vama.

 

 VAGA

Drage vage, vi ste znak kojem slede dani kada ce upoznati nekoga posebnog. Vi zapravo necete ni znati sta vas je snaslo. Bas i niste znak koji veruje u ljubav na prvi pogled ali ono sto moramo da kazemo jeste da ce upravo ona da usledi. Doslo je vreme da mislite na sebe i na niz lepih desavanja koja su sada inace pred vama.

Vrlo je zapravo moguce da cete konacno doziveti da i vasa srodna dusa udje u vas zivot i da napokon i vi mozete da kazete da ste voljeni i da imate nekoga ko je spreman da vas voli na nacin na koji ste vi oduvek zeleli.

Sansa za srecu i za romantiku je pred vama, a sve ostalo je ipak samo na vama, i odluka jer treba da pustite da vas vodi vase srce. Sve ostalo je ovog puta moguce.

 

   DEVICA

Vi ste znak kojem sudbina sprema jedno posebno iznenadjenje. Mislite o tome. Samo se posvetite sebi i uzivajte u nizu onih lepih stvari koje su sada pred vama. Zaista je konacno doslo vreme za ljubav.

Ono sto treba da znate jeste da postoji mogucnost da cete vi saznati da jedna osoba iz vase proslosti prema vama gaji posebnu vrstu emocija. Da ce doci do toga da napokon ostvarite svoju zelju i osetite kako je to voleti i biti iskreno voljen, sto je zapravo jako vazno.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Moguce je da cete biti iznenadjeni jer vama zapravo nikada nije palo na pamet da bi ta osoba mogla da pozeli da sa vama ima nesto vise nod prijateljstva. Ali, bilo kako bilo, jasno je da cete uzivati i da vam zapravo tek sledi period kada ce osmeh biti na vasim usnama. Nemojte dozvoliti nikome da vam prica kako cete ziveti vec pustite da vas vodi vase srce. Na kraju krajeva je sve moguce i vi cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je zapravo i stalo. Sreca i prava ljubav.