Ciganski LJUBAVNI VIKEND horoskop: Biku stiže tuga, dok OVE znakove čekaju sjajni trenuci!

Ciganski LJUBAVNI VIKEND horoskop: Biku stiže tuga, dok OVE znakove čekaju sjajni trenuci!

16. Augusta 2023 0 By Leontin Leontin

Ciganski ljubavni vikend horoskop otkriva pripadnicima znaka Bika da im dolaze razna negativna dešavanja…

OVAN

Dragi ovnovi, vikend vam neće doneti skoro pa ništa dobro. Nažalost, očekuje vas mnogo nesuglasica sa vašim partnerom, a vama će posebno teško pasti to što ćete saznati za jedan jako loš postupak vaše voljene osobe.

BIK

Dragi bikovi, vaš partner će vam naneti tugu tokom vikenda i u to nema nikakve dileme. Ne samo da će vaš partner učiniti nešto nepromišljeno nego će vam isto tako postati jasno da je on nedavno učinio nešto što zaista nikada nije trebao učiniti.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi ćete uskoro biti u prilici da učinite nešto zaista sjajno. Naime, vikend će vam doneti ništa drugo nego priliku da vratite vašu vezu na pravi put, a vi ćete u tome i uspeti ako pokažete bar malo spremnosti na kompromis.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama uskoro dolaze dešavanja koja će vas jako mnogo zabrinuti. Očekuju vas dešavanja zbog kojih ćete biti jako loše raspoloženi. Nažalost, vama se tokom vikenda neće dešavati lepe nego će vam se dešavati loše stvari u ljubavi.

LAV

Dragi lavovi, ciganski ljubavni vikend horoskop otkriva da vas očekuje mnogo divnih trenutaka, a ono što će vama najviše značiti biće to što će vaš partner posle jako dugo vremena konačno ispuniti jedno svoje jako veliko obećanje.

DEVICA

Drage device, vi ćete tokom vikenda imati mnogo razloga za tugu zbog nekih dešavanja. Vaš partner će vas zaista jako razočarati sa nekim postupcima i zbog toga će vam biti i više nego teško. Vikend vam donosi ono od čega vi sada strahujete.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2