Ljubavni horoskop za četvrtak 17. avgust: Čarobni trenuci stižu pripadnicima znaka Jarca!

Ljubavni horoskop za četvrtak 17. avgust: Čarobni trenuci stižu pripadnicima znaka Jarca!

16. Augusta 2023 0 By Leontin Leontin

Čarobni trenuci stižu Jarčevima u ljubavi i oni će biti prelepo raspoloženi…

OVAN

Dragi ovnovi, vreme je da prestanete praštati voljenoj osobi i da joj počnete uzvraćati. Vi to trebate početi da činite zbog toga što se vaš partner neće promeniti sam od sebe. Vreme je da se počnete ponašati prema vašem partneru samo po zasluzi i nikako drugačije.

BIK

Dragi bikovi, vas uskoro očekuje tako mnogo problema i to jako velikih problema. Nažalost, vama će se desiti neke stvari u ljubavi koje vam se ni malo neće dopasti. Vi ćete zbog nekih dešavanja biti pod jako velikim stresom.

BLIZANCI

Dragi blizanci, pred vama je jako lep dan koji će vam doneti pre svega radost. Vas očekuju čarobni trenuci koji će vam tako mnogo značiti. A vas će posebno prijatno iznenaditi vaš partner sa jednim zaista velikodušnim postupkom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vi ćete uskoro saznati nešto zaista neočekivano. Vama će postati jasno da jedna osoba želi da započne vezu sa vama, a vi tu osobu jako dobro poznajete. Jednostavno će vam postati jasno da je se jedan vaš prijatelj zaljubio u vas.

LAV

Dragi lavovi, vama uskoro dolaze dešavanja zbog kojih ćete biti loše raspoloženi. Vama će postati jasno da vas je vaš partner dugo vremena lagao i vama neće biti ni malo lako da pređete preko svega toga. Vi ćete početi da razmišljate čak i o ljubavnom kraju.

DEVICA

Drage device, pred vama je naporan dan koji će vam doneti mnogo nesuglasica sa vašim partnerom. Vi i vaš partner se nećete ni malo dobro slagati i to zbog toga što će vaš partner insistirati na nekim stvarima na koje vi nećete moći da pristanete. Neće vam biti lako.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2