Dnevni horoskop za 19.avgust:Subota ce ovom znaku biti najlepsi dan ikada!

Dnevni horoskop za 19.avgust:Subota ce ovom znaku biti najlepsi dan ikada!

18. Augusta 2023 0 By Dejana

Dragi nasi, pred vama je horoskop za jos jednu subotu koja je pred nama.

 

 OVAN

Subota nece doneti nista posebno kada ste vi u pitanju. Treba da date sebi vremena da se raspitate sta je ono sto zelite, i da se ponasate u skladu sa tim. Neko je spreman da se bori za vas i za vasu ljubav. Razmislite o tome, ostalo je na vama.

 

 BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala. Da li cete joj dati sansu, ili ne, to je samo na vama, ali treba da znate da je ona iskrena prema vama.

 

 BLIZANCI

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se posvetite sebi. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Da li ce doci do toga, samo vi znate. No, ova subota moze da bude dan za pravu ljubav i za jedan novi pocetak ako vi to zelite.

 

 RAK

Konacno su pred vama dani za emocije. Moramo reci da je vazno da se zapitate sta je ono sto zapravo zelite. Jedna osoba iz vase blizine mnogo misli na vas. Vi u njoj vidite prijatelja ali je prava istina da ona sa vama zeli mnogo vise.

 

 LAV

Konacno su pred vama dani kada mozete promeniti neke stvari. Sada niste raspolozeni ali sve moze da dodje na svoje u danima pred nama. Razmislite o tome, odluke ce biti donesene vrlo brzo i cuda ce biti moguca. Nemojte dozvoliti da neko utice na vase zelje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ljubomora vam sada pravi velike probleme ali to vam je velika greska. Osoba do koje vam je stalo je iskrena prema vama. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Recite joj istinu, ona treba da zna na cemu je sa vama…

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2