Dnevni ljubavni horoskop za 19.avgust:Evo kome ce subota biti caroban dan za emocije!

Dnevni ljubavni horoskop za 19.avgust:Evo kome ce subota biti caroban dan za emocije!

18. August 2023 0 Von Dejana

 Jos jedna subota je pred nama. Vazno je da kazemo da dolaze dani za emocije za neke znakove.

 

 OVAN

Subota ce doneti mogucnost pomirenja sa nekim iz proslosti. Sve ostalo je samo na vama.Razmislite o tome, jer ce odluke biti samo na vama. Ponasajte se u skladu sa svojim zeljama i nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Neko iz vase proslosti je spreman da se bori da vam dokaze da se kaje sto nije umeo da vas ceni. Ako toj osobi date priliku  imajte na umu da ce uciniti sve da vam dokaze da se kaje sto vas nije cuvala.

 

 BLIZANCI

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav. Bice ova subota dan za emocije, i za srecu. Razmislite o tome. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska, vase licno rame za plakanje. Ostalo je na vama.

 

 RAK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se posvetite sebi. Vi ste neko ko je uvek vise mislio o drugima, ali sada je pravo vreme da sebe stavite na prvo mesto. Mislite o tome, ovog puta je sve moguce. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 LAV

Jako je vazno da naglasimo da ste neko ko ce dobiti priliku da ostvari svoju veliku zelju. Vama ce ova subota doneti jako lepe vesti. Vi ste zapravo zeljni ljubavi. Treba vam neko na koga mozete da se oslonite i to ce biti i moguce u danima pred nama.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se posvetite sebi. Zeljni ste ljubavi i toga da imate nekoga ko ce vam biti podrska i oslonac u danima pred nama. Nemojte ocekivati mnogo vec se posvetite sebi i uzivajte u svemu sto sledi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2