Nedeljni horoskop od 21. do 28.avgusta: Sledi sedam dana za promene!

Nedeljni horoskop od 21. do 28.avgusta: Sledi sedam dana za promene!

18. Augusta 2023 0 By Dejana

 Verovali ili ne, pred nama je prezadnja sedmica meseca avgusta!

 

 OVAN

Sedam dana koji su pred nama ce doneti promene. Vazno je da o svemu dobro razmislite. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Da li ce doci do toga to samo vi znate ali je izvesno da je ta osoba iskrena i da joj je stalo.

 

 BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Razmislite o tome. Sve ce biti moguce u danima koji su pred nama. Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Mnogo toga je sada samo na vama.

 

 BLIZANCI

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za emocije. Bice ovo sedam dana kada neke zelje mogu da se ostvare. Sve ostalo je samo na vama. Odani ste, pametni, iskreni. Nekome je do vas iskreno stalo.

 

 RAK

Vazno je da imate na umu da su sada pred vama dani za ljubav.Sedam dana koji slede mogu da donesu veliki preokret u vasem zivotu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice mnogo toga moguce kada ste vi u pitanju.

 

 LAV

Konacno, dani za emocije. Dani za srecu. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Sledi vam niz promena, i sve ostalo ce biti na vama. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu, bitno je da to imate na umu.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Odlicno se osecate. Voljeni ste i volite. Nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u onome sto vec imate. Jedna osoba iz vase blizine je spremna da vam u svemu bude oslonac i rame za plakanje. Mislite o tome jer je sve ostalo svakako samo na vama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2