Dnevni horoskop za ponedeljak,21.avgust:Vreme je da neko dobije ono sto zasluzuje!

Dnevni horoskop za ponedeljak,21.avgust:Vreme je da neko dobije ono sto zasluzuje!

20. Augusta 2023 0 By Dejana

Razmislite o svemu, i iskoristite novu sedmicu kako bi ste se posvetili sebi i svojim zeljama.

 

  OVAN

Ponedeljak ce biti dan za emocije. To je ono sto moramo da kazemo. Vazno je da imate na umu da ste prosli mnogo toga ali da je sada pravo vreme da sebe stavite na prvo mesto. Ne smete zaboraviti koliko vredite.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je pred vama dan kada cete doneti neke odluke. Posvetite se sebi i uzivajte u svemu sto sledi. Bice ovo dan kada cete saznati i da postoji neko ko o vama mnogo misli i razmislja.

 

BLIZANCI

Treba da imate na umu da su pred vama dani za srecu. Dani za emocije i za ljubav. Samo nemojte odustajati od onog sto zelite jer je zivot samo jedan. Postoji neko na koga mozete da se oslonite i ko ce vam biti podrska u svemu, ako to pozelite.

 

 RAK

Konacno cete moci da kazete da je doslo bolje vreme i za vas. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Sve ostalo je na vama. Samo je bitno da se ponasate u skladu sa svojim zeljama. Nemojte obecavati sto ne mozete ispuniti.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da vas neko iz vase proslosti i dalje voli. Da li cete toj osobi dati priliku, oprostiti joj, i nastaviti tamo gde ste stali, to je samo na vama. Samo nemojte ocekivati cuda, jer vam ona nece doneti ono sto bi ste zeleli.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu mastate. Imate nekoga ko je spreman da se bori za vas. Samo nemojte ocekivati da se desi cudo. Treba da slusate glas svog srca jer ono ume da prepozna sta je ono sto vam treba.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2