Horoskop po ciganskim kartama do kraja sedmice:U periodu od 21. do 28.avgusta je sve moguce!

Horoskop po ciganskim kartama do kraja sedmice:U periodu od 21. do 28.avgusta je sve moguce!

20. Augusta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Konacno, sedmica kada slede lepe stvari. U ovim danima ce mnogo toga konacno doci na svoje, bas kao sto ste zeleli i kao sto ste mastali. Samo nemojte ocekivati cudo, moze vam biti jako lepo cak i ako ste sami i slobodni. Mislite o tome.

 

 SKORPIJA

Ovo ce biti prilika da razmislite o svemu. Da se posvetite sebi jer ste uvek vise mislili na druge. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je na vama, treba da razmislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Emocije su vam na prvom mestu. Nekome ste jako vazni i dragi. Samo razmislite o tome sta radite i sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Moze vam biti jako lepo, cak i ako ste sada sami i slobodni. Ceka vas zanimljiva sedmica.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani za emocije.  U ovoj sedmici cete imati priliku da se posvetite sebi i da uzivate u nizu lepih desavanja koja vas sada cekaju. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite. Moze vam biti jako lepo.

 

 VODOLIJA

Vama napokon dolaze lepa desavanja. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Silno ste patili ali svemu tome polako dolazi kraj. Nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami.

 

 

 RIBE

Moramo da kazemo da je doslo vreme da vam se dese lepe stvari. Samo se posvetite sebi i uzivajte u svemu sto dolazi. Nekome ste izrazito vazni i spreman je da vam u svemu bude podrska. Sve ostalo je na vama.

 

Stranice: 1 2