Horoskop po ciganskim kartama do kraja sedmice:U periodu od 21. do 28.avgusta je sve moguce!

Horoskop po ciganskim kartama do kraja sedmice:U periodu od 21. do 28.avgusta je sve moguce!

20. August 2023 0 Von Dejana

 Vazno je da kazemo da je sada i nemoguce moguce za neke znakove zodijaka…

 

 OVAN

Horoskop po ciganskim kartama vama predvidja jedan novi pocetak sa nekim do koga vam je jako stalo. Vi ste znak koji je mnogo patio, ali konacno je sve to iza vas. Treba da se posvetite sebi i uzivate u onome sto vec imate.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Neko je prosao mnogo toga ali sada mu je jasno da samo vi mozete da ga usrecite. Dajte toj osobi priliku da vam svoju ljubav na delu dokaze.

 

 BLIZANCI

Vrlo je moguce da su sada pred vama dani za emocije. Neko ste ko je prosao mnogo toga ali sada cete konacno doci do svog cilja. Horoskop po ciganskim kartama je jako povoljan kada ste vi u pitanju. Cini se da cete konacno doci do cilja.

 

 RAK

Moramo da kazemo da je mnogo toga na vama. Sledi vam prilika da se posvetite sebi i da uzivate u nizu lepih desavanja koja vas sada cekaju. Razmislite o tome. Bice ovo trenuci za emocije, i sreca o kakvoj ste mastali.

 

 LAV

Ljubav vam kuca na vrata. Bice ovo period za srecu. U ovoj sedmici mnogo toga moze da dodje na svoje. Vi ste neko ko ume da se izbori za svoje zelje i da dodje do svog cilja. Nemojte odustajati od svojih namera i planova, vec sebe stavite na prvo mesto.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte ocekivati cudo. Dajte sebi dovoljno vremena da se posvetite sebi i uzivate u onome sto vec imate.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2