Magija ljubavi:Ovi znaci su prolili more suza,ali konacno dolazi sreca na polju emocija!

Magija ljubavi:Ovi znaci su prolili more suza,ali konacno dolazi sreca na polju emocija!

20. Augusta 2023 0 By Dejana

  BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da sledi niz promena u vasem zivotu. Neko je spreman da vam bude oslonac, prijatelj, rame za plakanje. Postoji neko ko je stalno u vasoj blizini i kome ste jako vazni i dragi, ali ko to vec neko vreme krije. Ne zato sto nije siguran u svoje emocije vec sto se plasi da vam kaze ono sto misli, sto zeli i sto oseca. Mislite o tome. Potrebno vam je da uzivate u ljubavi.

Ako toj osobi odlucite da date sansu, onda imajte na umu da ce vas voleti vise  nego sto mozete da zamislite. Uzvratite joj istom merom, naravno ako mozete, jer nema sumnje da je zasluzila. No, naravno, u slucaju da vam je jasno i da ste sigurni da je nikada ne mozete posmatrati drugim ocima, osim kao prijatelja, onda to i recite. Samo nemojte obecavati mnogo niti ono sto niste u stanju da ispunite. Ali, znajte da je sansa za srecu ispred vas i da cete moci da kazete da ste dobili sve ono do cega vam je zapravo i stalo. Samo se fokusirajte na svoje zelje, jer niste ni svesni toga koliko vas lepih stvari ceka. Uz samo malo truda, uz samo malo srece, vi bi ste mogli biti znak koji ce dobiti ono o cemu je mastao.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Zaista vam sledi niz lepih desavanja i sreca o kakvoj ste do sada samo mastali. Mislite o tome, sada je i nemoguce moguce.

Stranice: 1 2