Dnevni ljubavni horoskop za sredu, 23.avgust:Ljubavna desavanja u najavi!

Dnevni ljubavni horoskop za sredu, 23.avgust:Ljubavna desavanja u najavi!

22. Augusta 2023 0 By Dejana

VAGA

Dan koji je pred nama donosi ljubavna desavanja i velike promene. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo veliki preokret.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Slusajte svoje srce. Nekome ste jako vazni i dragi i zaboravite na  to ko sta kaze… Bice ovo jako zanimljiv period za vas. Vama ce ljubav biti na prvom mestu u danima koji slede. Razmislite o svemu sto sledi, cuda ce biti moguca.

 

 STRELAC

Jasno je da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za emocije. Dani za srecu i za ljubav. Posvetite se sebi, uzivajte u onim lepim desavanjima koja cine zivot. Moze vam biti lepo i ako ste sami, ali ovo nije vreme za to.

 

 JARAC

Nemojte odustajati od onog sto naumite. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Da li ce do toga doci, to samo vi znate. Ali, treba da znate da ste nekome jako vazni i da je glas srca ono sto treba da slusate ovog puta.

 

VODOLIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Bice ovo trenuci za emocije i za srecu. Odlicno se osecate, sada su pred vama dani kada ce doci do niza lepih desavanja. Nemojte obecavati mnogo.

 

 RIBE

Nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti. Da bilo ko utice na vas i na vase zelje. Sledi vam niz desavanja i promena.Neka vam ovo bude prilika da se fokusirate na ono sto vase srce zeli. Ta odluka je jako ispravna.

Stranice: 1 2