Dnevni horoskop za 24.avgust:Evo kome ce cetvrtak biti predivan u svakom smislu!

Dnevni horoskop za 24.avgust:Evo kome ce cetvrtak biti predivan u svakom smislu!

23. Augusta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Odlicno se osecate. Voljeni ste i volite. Imajte na umu da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za pravu ljubav i dani tokom kojih cete uzivati u svemu sto sledi. Cuda ce biti moguca, bez imalo sumnje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ovo ce biti sjajan period za vas. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Jedna osoba iz vase proslosti mnogo misli na vas i spremna je da se bori da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ostalo je na vama.

 

 STRELAC

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ostanite ono sto jeste i znajte da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam se nadje.

 

 JARAC

Konacno, cetvrtak kada neke zelje mogu da se ostvare. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo dani za pravu ljubav i nemojte obecavati ono sto ne mozete ostvariti. Budite iskreni.

 

VODOLIJA

Jako je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za emocije. Ovo ce biti jako lep period za vas. Neko iz vase proslosti je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte ocekivati cudo.

 

 RIBE

Sve konacno dolazi na svoje. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Razmislite o tome. Bice ovo jako zanimljiv period i moguce je da cete saznati da ste nekome jako vazni.

Stranice: 1 2