Dnevni ljubavni horoskop za 24.avgust:Evo kakav plan za vas imaju zvezde!

Dnevni ljubavni horoskop za 24.avgust:Evo kakav plan za vas imaju zvezde!

23. Augusta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo kada je u pitanju dan koji je pred nama jeste da cete saznati da neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Sledi vam zanimljiv period.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Jako je vazno da ne ocekujete mnogo. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Samo se posvetite sebi i uzivajte u svemu sto sledi. Bice ovo jako zanimljiv period.

 

 STRELAC

Voljeni ste i volite. Sledi vam niz lepih desavanja u danima pred nama. Jednom raku ste jako vazni i dragi. Ni u kom slucaju necete pogresiti ako mu date priliku. Sve moze da dodje na svoje u danima koji slede.

 

 JARAC

Konacno su pred vama dani za emocije. Neko vas iskreno voli i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Cuda mogu da uslede, i tako ce i biti u danima pred nama. Nemojte to zaboraviti.

 

 VODOLIJA

Jako vam znaci sto je jednom lavu stalo do vas. Treba da mu date priliku. Emocije koje on prema vama oseca su velike i iskrene. Itekako bi mogao da vas usreci, a sve ostalo je samo na vama.

 

 RIBE

Nemojte ocekivati mnogo i imacete sve. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Sledi vam prilika da vam krene na bolje, i sada sledi sansa da se neke zelje ostvare. Mislite o tome, sledi vam pregrst lepih trenutaka.

Stranice: 1 2