Astro za naredne dve sedmice:Bitno je da slusate svoje srce!

Astro za naredne dve sedmice:Bitno je da slusate svoje srce!

24. Aprila 2024 0 By Dejana

 Ovo je period za ljubav, period za srecu i luda desavanja!

 

 OVAN

Naredne dve sedmice ce doneti mnogo toga. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Doci ce do toga da vam se okrene kolo srece i da upoznate nekoga ko ce vas voleti na pravi nacin. Emocije su naglasene.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate ko je osoba koja prema vama gaji jake emocije. Sve ostalo je samo na vama. Mozda cete konacno upoznati nekoga ko ce vas voleti iskreno i iznad svega.

 

BLIZANCI

Morate znati sta je ono sto zelite. Bice ovo dani za velike promene. Postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Samo idite ka svom cilju korak po korak jer sve dolazi na svoje.

 

RAK

Ono sto je vazno da znate jeste da treba da budete fer prema jednoj osobi. Postoji neko ko vas voli iskreno. Ucinite onako kako nalaze srce. Ovo mogu da budu dani za velike promene i veliku srecu kada ste vi u pitanju.

 

 LAV

Konacno cete moci da kazete da ste srecni. Da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Samo nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Bice ovo sjajni dani.

 

DEVICA

Ovo je period za promene. Dani za ljubav i za srecu su sada pred vama. Nemojte ocekivati cudo ali znajte da vam moze biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Ostalo je do vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2