Nedeljni ljubavni horoskop od 4. do 11.septembra:Nista nije nemoguce ako dovoljno zelimo!

Nedeljni ljubavni horoskop od 4. do 11.septembra:Nista nije nemoguce ako dovoljno zelimo!

1. Septembra 2023 0 By Dejana

 Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da slede dani za emocije, ali da je bitno da jedan zodijak donese odluku…

 

 OVAN

Sedam dana koji slede ce biti prilika da nekome krene na bolje. Taj neko ste vi. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte ocekivati nemoguce.

 

 BIK

Moramo da kazemo da ce doci do promena. Sedam dana koji su pred nama donose ljubav. Postoji neko ko vas voli, ko je spreman da vam svoje emocije dokaze na delu. Nemojte odustajati od svojih zamisli i zelja.

 

 BLIZANCI

Ljubav sledi u danima koji su pred nama. Samo slusajte svoje srce. Ono ovog puta ne gresi ali da treba da znate da postoji neko ko vas voli. Nemojte dozvoliti da vam bilo ko kroji zivot. Ostanite ono sto jeste.

 

 RAK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da vam krene na bolje. Neko iz vase proslosti je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ostalo je na vama, ponasajte se u skladu sa tim. Cuda mogu da uslede mnogo brze nego sto mislite.

 

 LAV

Jako je vazno da kazemo da je nekome stalo do vas. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Imajte na umu da ce ovo biti dani za srecu i da sledi prilika da se zelje ostvare.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto je vazno da imate na umu jeste da vas neko voli. Da ce doci do toga u narednih sedam dana da vam ta osoba i dokaze i pokaze svoju ljubav. Samo nemojte obecavati mnogo ovog puta. Neka sve ide svojim tokom.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2