Tebi, kojoj je dosadilo da gleda kako su svi srecni, dok ti patis!

Tebi, kojoj je dosadilo da gleda kako su svi srecni, dok ti patis!

5. Septembra 2023 0 By Dejana

 Ovo je tekst za tebe. Za zenu ciji zivot nikad nije bio lak, ali za zenu koja ne odustaje.

Ovo je tebi. Zeni koja je spremna da se bori i zeni koja nikada ne odustaje od onog sto naumi. Ovo je tebi, zeni cija je dusa velika i iskrena, tebi, koja ume i zna da se bori za ono sto zeli. Tebi, kojoj su svi drugi vazniji i preci od nje same…

Znam da ti nije lako. Nikome na ovom svetu ne bi bilo lako na tvom mestu. Ovo je tebi koja je zeljna ljubavi koja sada misli da bas nikada nece pronaci nekoga ko ce je voleti onako kako zeli, kako hoce, kako zasluzuje.

Znam da ti nije lako i da ti je dosadilo da se svi oko tebe smeju dok ti prolazis kroz pakao i patis kao nikada do sada.

Umorna si od toga. Mislis da nikad nece proci i nisi daleko od istine. Ovo je tebi, zeni koja je zeljna ljubavi, zeni koja je zeljna toga da nekome bude najpreca, voljena, da ima nekoga ko ce joj biti podrska, oslonac, rame za plakanje i sve sto ide uz to.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Umorna si ti od toga da cekas da se desi cudo, i istina je da ti nije lako ali sve na ovom svetu bude i prodje, pa ce i tvoja tuga. I ona ce jednom imati svoj kraj.

Samo prestani da uvek maris za druge a tebi kako bude. Prestani da sebe krivis i za ono za sta nisi kriva.

Ti si dobar covek i zato te svi koriste. Oduvek si zena koja se brine o svima osim o samoj sebi. Ti si dobar covek i ta te dobrota kosta najvise na celom svetu.

Umorna si ti od toga da uvek mislis na druge i sada si zeljna promena… No, moras da znas da nekada moras biti jaka i otici, da nekada prosto moras da nadjes snage u sebi i u svom srcu da okrenes ledja cak i onima koje volis. Pa cak i onima bez kojih mislis da ne mozes jer ti je jasno da ne zasluzuju tvoju ljubav.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2