U narednih sedam dana:Ovan ce biti iznenadjen,Lava ceka nesto posebno…

U narednih sedam dana:Ovan ce biti iznenadjen,Lava ceka nesto posebno…

6. September 2023 0 Von Dejana

  Vazno je da naglasimo da je sve moguce u danima pred nama.

 

 OVAN

U narednih sedam dana ce doci do promena. Vazno je da kazemo da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Dakle, sve ostalo je na vama. Razmislite.

 

 BIK

Konacno su pred vama dani tokom kojih ce doci do promena. Ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da ce u toku narednih sedam dana neke zelje da se ostvare. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam sve dokaze na delu.

 

 BLIZANCI

U narednih sedam dana ce sve biti moguce. Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Konacno sledi sedam dana za ljubav. Vi ste znak kojem sreca konacno kuca na vrata. Mnogo ste patili, prosli ste toliko toga i jasno je da ste sada zeljni ljubavi. Postoji neko ko je spreman da se bori ne bi li vam sve sto prica dokazao na delu.

 

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce narednih sedam dana biti dani za ljubav. Vi niste svesni koliko je nekome iz vase proslosti stalo do vas. Samo nemojte odustajati od svojih planova i zamisli i sve ce biti u redu.

 

 DEVICA

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Dakle, recite istinu, kakva god da ona bila.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2