Oni veruju svima,imaju divno srce,ali vole pogresnu osobu:Ove znakove ceka razocarenje!

Oni veruju svima,imaju divno srce,ali vole pogresnu osobu:Ove znakove ceka razocarenje!

8. Septembra 2023 0 By Dejana

 

 OVAN

Dragi nasi, nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za emocije. Dakle, vi ste znak kojem sledi mogucnost da se zaljubi, ali nazalost, ne i da bude srecan. Vi ste znak koji nece znati sta ga je snaslo. U vas zivot ce uci neko ko ce vas oduseviti i ocarati na prvi pogled. Zaljubicete se kao nikada ranije ali je prava istina da ta osoba ne zasluzuje vasu ljubav.

Da ce to biti samo sa vase strane, a da cete vi pri tome patiti kao nikada ranije.Ali ne smete gubiti veru u ljubav i dizati ruke od emocija samo zato sto vas je povredila osoba koja je po svemu bila pogresna.

Ako ste sada u vezi onda treba da znate da su velike sanse da voljena osoba krije nesto jako vazno od vas. Velike su sanse da ce vam slomiti srce ali jedino sto mozete je da iz svega izadjete kao pobednik. Retko ko kao vi voli,ali retko ko tako i pati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Da ne dozvolite da bilo ko vidi vase suze. Mnogo je onih koji jedva cekaju da vas vide na dnu, tuzne i same, razocarane. Nemojte im to dopustiti.

Ono sto je bitno da kazemo za sam kraj jeste da morate imati na umu da je dobro da od nas odu oni koji su pogresni, ma koliko da ih mi voleli.

Jer samo tako mogu da dodju oni koji su pravi i koji ce znati da nas cene i vole.. Doci ce vec neko ko ce umeti da voli kao vi.

Stranice: 1 2