Oni veruju svima,imaju divno srce,ali vole pogresnu osobu:Ove znakove ceka razocarenje!

Oni veruju svima,imaju divno srce,ali vole pogresnu osobu:Ove znakove ceka razocarenje!

8. Septembra 2023 0 By Dejana

Ako ste rodjeni u navedenim znacima zodijaka, znajte da naredni period nece biti lak, niti lep…

 

  STRELAC

Retko ko ume da voli kao vi. Stvar je zapravo u tome sto ste vi osoba koja jako tesko zavoli, jako se tesko veze, jako tesko bilo koga pusti u svoj zivot… Ali, kada se to desi, skoro da nema toga sto niste u stanju da uradite kada je voljena osoba u pitanju.

Ono sto moramo da kazemo jeste da se cini da je osoba kojoj ste sada dali svoje srce neko ko nije iskren. Cini se da ona ima mnogo tajni i da su sada pred vama dani tokom kojih cete patiti.

Ali, ono sto je jasno jeste da vi ne smete da dozvolite da vam to slomi srce. Da zbog toga izgubite veru u ljubav. Vi ste znak koji ima divnu dusu ali koji je mnogo jaci nego sto misli.

Dakle, iako ce doci do toga da vam neko slomi srce, moramo reci da je izvesno da cete vi uspeti iz svega toga da izadjete kao pobednik.

Tek onda kada od vas odu oni koji su pogresni vi cete moci da kazete da su usli u vas zivot oni koji su pravi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako ste sada u vezi vrlo je moguce da cete biti razocarani, mozda cak i povredjeni. Zao nam je sto to moramo da vam kazemo ali dolazi vam mozda cak i najtezi period ikada. I ne ostaje vam nista drugo osim da stegnete zube i sve ovo posmatrate kao zivotnu lekciju. Nemojte ni u kom slucaju da krivite sebe za tudje postupke. Vi niste naivni, samo ste iskreno zavoleli nekoga ko nikada nije uspeo da zavoli bilo koga osim sebe. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2