Tuga u najavi:Ovi znaci su sada u vezi,ali ce biti prevareni i ostavljeni!

Tuga u najavi:Ovi znaci su sada u vezi,ali ce biti prevareni i ostavljeni!

12. Septembra 2023 0 By Dejana

Vreme je da se neko pomiri sa tim da svoju ljubav nije dao pravoj osobi!

 

 LAV

Vi ste znak kojem sledi tezak period. Mozda cete biti prevareni. Neko ste ko prosto ume da voli iznad svega,ali sada kraj sebe imate osobu koja nije spremna da  vam uzvrati istom merom. Zapravo, moramo da kazemo da je stvar u tome da osoba sa kojom ste nije iskrena. Ona je sa vama cisto iz navike, ali emocije  sa njene strane ne postoje.

Doci ce do toga da saznate da vas je ta osoba slagala. Da postoji nesto sto krije od vas, a sto je itekako vazno. Mozda vas je cak i prevarila. I dok vi volite svim srcem i dok zamisljate da kraj nje ostanete do kraja, ona je jako blizu toga da vam kaze da vi niste njena sreca. Mozda vama sada deluje da je sve u redu i da ste napokon pronasli svoju srodnu dusu… No, vrlo je vazno da kazemo da vam ne ostaje nista drugo osim da iz svega izadjete kao pobednik i da sve ovo gledate kao zivotnu lekciju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nemojte kriviti sebe, niste vi krivi sto ste verovali nekome ko je od pocetka bio samo neiskren i rodjen bez srca…

Vase ce biti slomljeno i paticete kao nikada do sada ali vam jedino ostaje da ovo posmatrate kao priliku da naucite lekciju i da shvatite da vas ne voli svako ko vam kaze da mu je stalo.

Cak i ako budete prevareni, ostavljeni, cak i ako vam srce pukne na milion delova… Nemojte odustajati od ljubavi. Znajte da je dobro da od nas odu oni koji su pogresni. Da bi u nas zivot usli oni koji su pravi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2