Tuga u najavi:Ovi znaci su sada u vezi,ali ce biti prevareni i ostavljeni!

Tuga u najavi:Ovi znaci su sada u vezi,ali ce biti prevareni i ostavljeni!

12. September 2023 0 Von Dejana

 BLIZANCI

Dragi blizanci, retko ko ume da voli kao vi. Ali, stvar je u tome da osoba kojoj ste sada dali svoje srce nije iskrena prema vama. Jedino sto vam ostaje je da izadjete kao pobednik i da ne dozvolite da ta osoba sazna koliko ce vam sve to tesko pasti.

Mnogi od vas su sada u vezi u kojoj se ljubav ugasila. Velike su sanse da ste i vi sami toga svesni ali da prosto cutite o tome. Kao da se nadate da ce se desiti neko cudo i da ce ponovo biti na pocetku. Krajnje je vreme da budete iskreni i prema sebi i prema drugima. Nemojte da dozvolite da vam bilo ko kroji zivot. I ako vam nije lepo tu gde ste, samo krenite dalje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Mozda ta osoba od vas krije mnogo toga. Mozda joj cak i niste jedini. Cini se da sledi tezak period i da ce suze biti prisutne u vasem zivotu u danima koji slede. No, vi nikada ne smete odustati od ljubavi. Vase srce je rodjeno da bi volelo i bilo voljeno.

Zato, iako je izvesno da vam sledi raskid, tuga, slomljeno srce i bol… Vazno je da samo ostanete ono sto zapravo jeste. Jaki, istrajni, zeljni prave ljubavi. Kada ode osoba koja je pogresna, doci ce ona koja je prava. Razmislite o tome.

Seiten: 1 2