Dnevni horoskop za cetvrtak: Saznajte sta vam donosi 14.septembar!

Dnevni horoskop za cetvrtak: Saznajte sta vam donosi 14.septembar!

13. September 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Naredni dani ce biti prilika da se neke vase zelje  ostvare. Ali, ono sto treba da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Razmislite o svemu, sada je pravo vreme da pustite da vas vodi vase srce.

 

 SKORPIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Postoji neko iz vase proslosti ko vas iskreno voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo nemojte obecavati mnogo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti i koga cete voleti. Naredni period ce doneti pravu ljubav. Kao neko ko je prosao mnogo toga, konacno su pred vama dani kada samo treba da pustite da vas vodi srce.

 

 JARAC

Ljubomora vam pravi velike probleme. To je ono sto je vrlo vazno reci, ali vi morate imati na umu da vasa ljubomora nema osnova. Voljeni ste, volite, postoji neko ko je prema vama iskren, i nemojte dozvoliti da tu osobu izgubite.

 

VODOLIJA

Moramo da kazemo da su sada pred vama dani za srecu. Dakle ovaj cetvrtak ce doneti niz promena. Vazno je da slusate svoje srce. Dobro pazite da ne date nekome laznu nadu. To bi skupo moglo da vas kosta.

 

 RIBE

Nemojte dozvoliti da vam bilo ko kroji zivot, niti da vam prica kako cete ziveti. Dozvolite sebi da donesete odluke i da zivite onako kako vi hocete. Ovaj cetvrtak ce biti dan kada zelje mogu da se ostvare.

Seiten: 1 2