Dnevni ljubavni horoskop za 14.septembar:Cetvrtak ce biti dan za velika pomirenja!

Dnevni ljubavni horoskop za 14.septembar:Cetvrtak ce biti dan za velika pomirenja!

13. Septembra 2023 0 By Dejana

 VAGA

Treba da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Sada su pred vama dani tokom kojih ce zelje da se ostvare. Mislite o tome. Nemojte obecavati mnogo ali nemojte ni kriti sta je ono sto osecate i zelite. Samo se prepustite.

 

 SKORPIJA

Bice ovo dan tokom kojeg cete imati velika ocekivanja. Vi nikako da shvatite da mozete dobiti onoliko koliko date, i ni manje ni vise od toga. Slede vam sjajni dani i sve ce doci na svoje u danima pred nama. Nemojte to zaboraviti.

 

 STRELAC

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Moramo da kazemo da je doslo vreme da se zelje ostvare i da su sada pred vama trenuci za pravu ljubav. Bitno je da idete ka svom cilju korak po korak. Nekome ste jako vazni i u to nema sumnje.

 

 JARAC

Nemojte odustajati od onog sto naumite. Samo pustite da vas vodi vase srce. Sledi vam zanimljiv period i cuda ce biti moguca u danima pred nama. Pustite da vas vodi vase srce jer ste neko kome slede promene.

 

 VODOLIJA

Ljubav je vase drugo ime. Samo pustite da vas ono vodi jer ste neko ko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Samo nemojte odustajati od svojih zelja i planova. Neko je odan i iskren prema vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Ovaj cetvrtak donosi ljubav. Sreca ce biti na vasoj strani. Sledi vam prilika da se zelje ostvare i cini se da je doslo vreme za bolje dane. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite jer moze skupo da vas kosta.

Stranice: 1 2