Dnevni ljubavni horoskop za 14.septembar:Cetvrtak ce biti dan za velika pomirenja!

Dnevni ljubavni horoskop za 14.septembar:Cetvrtak ce biti dan za velika pomirenja!

13. Septembra 2023 0 By Dejana

 Ljubav u danu koji je pred nama. Jednom znaku sledi fantastican period!

OVAN

Moramo da kazemo da je ovaj cetvrtak prilika da se ostvare vase zelje. Samo ostanite ono sto jeste i pustite da vas vodi vase srce. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Samo se prepustite.

 

BIK

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Bitno je da znate da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da se bori za vas i ko je iskren u svojim namerama. Ovaj cetvrtak moze da donese pregrst neocekivanih desavanja.

 

 BLIZANCI

Ono sto treba da znate jeste da je greska sto ne znate sta zelite. Da je doslo vreme da se neke zelje ostvare ali i neke odluke donesu. Ne mozete vecito odlagati vazne stvari. Neko iz vase proslosti i dalje misli na vas.

 

 RAK

To sto su se neke stvari zavrsile ne znaci da je tako i u vasem srcu. Osoba iz vase proslosti vam je i dalje u mislima. Dali ste sve od sebe da je zaboravite ali je ono sto osecate prejako. Bice ovo zanimljiv dan za odluke.

 

 LAV

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Vazno je da kazemo da je sve ovog puta moguce. Neko iz vase proslosti je i dalje u vasim mislima i cini se da bez te osobe ne mozete. Mozda je vreme da joj to i kazete.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se neke vase zelje ostvare. Postoji neko iz proslosti ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Samo pustite da vas vodi vase srce jer su sada pred vama dani za velika desavanja.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2