Ljubavni horoskop od 15. do 30.septembra:Nekome treba da cestitamo!

Ljubavni horoskop od 15. do 30.septembra:Nekome treba da cestitamo!

13. September 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Da su sada pred vama dani kada ce emocije da uslede.

Samo pustite da srce odabere sta je ono sto je za vas najbolje. Tek sve dolazi na svoje.

 

 SKORPIJA

Jedan rak je iskren u svojim namerama sa vama. Nema bas nimalo sumnje da mu je stalo. Vazno je da se zapitate sta je ono sto zelite. Postoji neko ko je iskren u svojim namerama i ko vas voli vise nego sto mislite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Bice ovo dani za ljubav. Postoji neko iz vase proslosti ko je iskren u svojim namerama sa vama. Nemojte odustajati od svojih planova vec pustite da vas vodi vase srce. Sjajni dani  su pred vama i nema sumnje da iznenadjenja slede.

 

 JARAC

Konacno ce sve doci na svoje. Neko vas voli iznad svega i spreman je da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Samo je bitno da ne odustajete i da pustite da vas vodi srce. Slede vam sjajni trenuci i velika sreca.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani za velike promene. Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Vazno je da prestanete da krijete svoja osecanja. Neko treba da zna na cemu je sa vama. Bitno je da istina izadje na videlo.

 

RIBE

Morate znati sta je ono sto zelite. Vi ste sada u velikoj dilemi i ne znate ni sami na koju bi ste stranu. Pustite da vase srce donese odluku i zapitajte se sta je ono sto je za vas najbolje. Sve ce doci na svoje.

Seiten: 1 2