Ljubavni horoskop od 15. do 30.septembra:Nekome treba da cestitamo!

Ljubavni horoskop od 15. do 30.septembra:Nekome treba da cestitamo!

13. Septembra 2023 0 By Dejana

Vreme je da jedan zodijak shvati da je voljen. Da mu uslede konacno najlepsi dani!

 OVAN

Vama ljubav sada nije na prvom mestu. Daleko od toga da vi ne zelite budete voljeni samo vam sada prosto nisu dani za emocije. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.Istina je najbolji izbor.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme da dobijete ono o cemu ste mastali. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori za vas i ko zeli sa vama da nastavi tamo gde je stao. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 BLIZANCI

Naredni period ce doneti pravu srecu. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao. Sledi vam sjajan period i dolaze dani kada ce i nemoguce biti moguce. Mislite o tome. Ovo su dani za pravu ljubav.

 

 RAK

Konacno dolaze dani za srecu. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio priliku da mu neko na delu dokaze i pokaze ljubav. Ostanite ono sto jeste i pustite da vas vodi vase srce. Izgleda ce sve biti moguce u danima pred nama.

 

 LAV

Jako je vazno da kazemo da su sada pred vama dani kada ce ljubav da pobedi. Neko je spreman da vam u svemu bude podrska i oslonac. Nemojte obecavati mnogo vec prosto uzivajte u onome sto vec imate. Slede sjajni dani.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Konacno je sreca pred vama. Pustite da vas vodi vase srce. Bice ovo dani za pravu ljubav i emocija vam ni u kom slucaju nece faliti. Bitno je da se fokusirate na sebe i na ono do cega je vama licno stalo. Srce neka vas vodi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2