Ovim damama zodijaka se vraca bivsi koji im je sudjen jer ljubav nije prestala!

Ovim damama zodijaka se vraca bivsi koji im je sudjen jer ljubav nije prestala!

13. September 2023 0 Von Dejana

 LAV

Drage dame lavovi,vas bivsi je iskren u svojim namerama koje ima sa vama. Nikada nije uspeo da vas preboli. Ucinio je sve sto je mogao ali emocije koje ima su jace od svega. Razmislite o tome.

Moramo da kazemo da su sada pred vama dani tokom kojih ce i nemoguce biti moguce. Sve ostalo je na vama, ali je vrlo vazno da razmislite o svemu i da prestanete da ocekujete da vam se cuda dese.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ni u kom slucaju ne treba da dozvolite da vam neko prica kako cete ziveti vec da pustite da srce odluci sta je ono sto je zapravo za vas najbolje. Ali, svakako da treba da znate da je taj bivsi iskren i da u slucaju da mu date sansu necete zazaliti.

On vam je sudjen. Sudjeno vam je da zajedno idete ka sreci jer je ono sto imate zaista pravo. Nije vazno sta je bilo, vazno je da se ponasate u skladu sa osecanjima.

Ono sto je bitno da kazemo jeste da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori za vas i ko ce zaista biti spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

Nemojte odustajati od svojih zelja vec pustite da srce donese odluku sta je ono sto vam za srecu treba.

Moramo reci da je bitno da ste dama koja se ne zaboravlja. Dozvolite sebi da posle mnogo vremena budete srecni. Nikad ego ne moze da bude jaci i vazniji od nove sanse za srecu koju vam zivot daje i nudi.

I zato, prepustite se, neka srce bude to koje bira sta je za vas najbolje. Tek cete vi moci da kazete da ste srecni i da ste dobili ono o cemu ste mastali.

Naravno, oboje treba da se zapitate gde ste gresili i da ispravite tu gresku. Ljubav medju vama postoji ali ljubav kao ljubav ne vredi nista ako oboje niste spremni da se menjate. Da pristajete na kompomise.

Seiten: 1 2